A te telód köreid legegyedibbje?

FlashManiacs

FlashManiacs

Vége a karbantartásnak!

2011. április 02. - cc2

A honlap karbantartása ma éjfélkor, egy nappal a tervezett nyitás előtt hivatalosan is véget ért!

Folytatáshoz kattints a címre, vagy a tovább gombra!

Több változáson is átestünk

Mint azt már észrevehettétek, végül a blog.hu-nál száltunk meg, egy teljesen egyedi felülettel.
Hogy miért pont ide esett a választás? Mert a szolgáltatás elég gyors és stabil ahhoz, hogy napi 24 órában elérhessétek az oldalt és mindezek mellett sokkal egyszerübbé tettük a szoftverek keresését is.

A regisztráció nélküli kommentelés lehetősége el lett törölve, de indapass fiókkal be lehet jelentkezni. Több leírás is meg fog jelenni, illetve ki fog egészülni a közeljövőben, erről idővel értesíteni fogjuk a nagyközönséget is.

A design létrehozásánál ügyeltünk arra, hogy minnél átláthatóbb, androidosabb és egyben látványosabb is legyen. Szerintem ezt jórészt meg is valósítottuk.

Talán az egyik legfontosabb újítás, hogy végre elérhető a chat és a fórum is teljes valójában. A fórumot az sgforum.hu weboldalán, míg a chat-et a freenode irc chat szerverein helyeztük el a minnél egyszerűbb kezelhetőség érdekében. Így a chat-re akár saját klienseddel (pl. x-chat) is beléphetsz.

Hamarosan...

A hírek szerint a közeljövőben megfogjuk nyitni saját, applikációkkal foglalkozó blogunkat is, aminek fő témája ugyancsak kedvenc androidos készülékünk testreszabása lesz. Remélem mindenkinek tetszeni fog majd.

Üdvözlünk téged is a megújult blogunkon!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása