A te telód köreid legegyedibbje?

FlashManiacs

FlashManiacs

[HTC Desire] LeeDrOiD 3.0.7

2011. június 16. - Dark$mith

Gingerbred-et szeretnél, de nem akarod, hogy az új Sense-es ROM-ok le lassítsák a készüléket? Nos itt a megoldás.

 

Ez a ROM egy meg nem jelent Desire ROM. A klasszikus Sense 1.5 de Mézeskalács alapokon. A ROM -snq kernelének új verzióját használja tehát piszok gyors és mivel ez nem egy portolt ROM ezért stabil is (szaggatásokat se nagyon talál az ember).

Már korábban beszéltem a LeDrOiD extráról de most elmondom újra:
Az app drawer, a widget menü és a notification bar áttetsző am nagyon esztétikus főleg egy jó háttérrel. Ezen kívül persze az advanced Power Menu amit már sok ROM-ból ismerünk.

 

Mivel a Sense 1.5 a legtöbb GingerBread extrát alapból tudja igazából csak azt vesszük észre, hogy a játékok kicsit jobban vannak renderelve illetve 2.2 helyett 2.3.3 az Android verziószám.

 

Végszó

Aki konpromisszumok nélkül akarja a megszokott Sense extrákat mindezt GingerBread-del annak tökéletes a ROM nagyon ajáljuk.

Pro

  • GingerBread port nélkül
  • Sense
  • -snq kernele miatt villám

Contra

  • Nem mindig hajlandó elsőre bebootolni ettől nem kell megijedni
  • "Csak" Sense 1.5

Értékelés:9.7/10

Link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1038195

Írta: Darksmith

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása