A te telód köreid legegyedibbje?

FlashManiacs

FlashManiacs

[HTC Incredible S] Ehab FG Vivo Pyramid

2011. augusztus 18. - Dark$mith

Ez a ROM egy HTC Sense 3.0-át tartalmazó rom, mondhatni hogy a Sensation rendszerét portolták át, másik kernellel és teljes arab betűkészlettel.

 

“Szokásos” Sense 3.0-ás főképernyő fogad minket, szerintem mindenkinek jobban tetszik hogy az ikonok és a tálca kisebbek mint a 2.1-esben, a menűben már nem ez a helyzet, de erről késöbb. Amint láthatjátok a “Gyors Beállitások” fel vannak turbózva, és még egy HTC-s feladatkezelő is jutott bele, amivel energiát sprórolhatunk.

 

Az új Sense-el nincs semmi probléma, a háttérképek szépek, a jelentek megint jól meg lettek csinálva, és a felszínekből is van három. Mint mondtam, a menüben már nem olyan kicsik az ikonok, amikor megnyitjuk a menüt a tálca “ujraméretezése a menühöz” picit bugosan néz ki, de higgyétek el, ez senkinek se fog feltűnni. Belekerültek HTC Sense 3.0-ás alkalmazások mint a Watch, ez egy androidos videókölcsönző, segitségével filmeket vehetünk meg.

 

Fejlődött a képnézegető, az új a gyári androidosra hasonlít, és van egy olyan program, Fényképkeret a neve, dokkolási módban lehet aktiválni vagy a képeknél, végigmegy a kép “apró mozzanatain” majd vált, jópofa kis alkalmazás, főleg ha csak leteszed a cuccot az asztalra.

 

Egy média megosztó alkalmazás is helyet kapott, és egy HTC-s feladatkezelő.

 

És most jön a botrány: emlékszetek amikor elforditottátok a zenelejátszót és milyen szép volt? Elcsúfította a HTC, a képen éppen egy zeneszámot váltok, abszolút nem kényelmes és hülyén is néz ki. A rondaság után most jöjjön valami jó: ha váltogatod a kezdőképernyőn a képernyőket akkor lehet a képen nem látszik, de a gombok különválnak a widget-től, itt tudta a dolgát a HTC.

Pluszba még fel van újítva a stopper, néhány apró dolog de most jöjjön a rossz:  Azt írják hogy sokáig bírja az aksi a rom-al és hogy nagyon gyors. nos gyorsnak gyors, nem akad. A kernel 1,8 GHz-ig támogatja a processzor sebességet és alapjáratom is fel van húzva így egy kicsit sokat fogyaszt.

Összegzés:

Ez egy igen jó 3.0-ás ROM, viszont tudnunk kell, hogy ha 3.0át teszünk a készülékünkre annak számolnia kell a hardverrel is, így összességében eléggé jó rom, a nagy fogyasztása viszont nagy negatívum.

Köszönjük a cikket vendégszerkesztőnknek Vikk-nek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása