A te telód köreid legegyedibbje?

FlashManiacs

FlashManiacs

[HTC Desire]Sense 3.0? Melyik a legjobb?

2011. október 03. - Dark$mith

Az elmúlt pár hetemet azzal tltöttem, hogy megtaláljam a legjobb Sense 3.0-ás ROM-ot nektek, de nem tudtam a dűlőre jutni, így hát úgy döntöttem össze hasonlítom őket és mindenki döntse el melyik tetszik neki.

 

Először is nézzük, meg milyen újításokat hoz a Sense 3.0. Először is a mindenki álltal ismert gyűrűs lockscreen a 4 ikonnal és az opcionális plusz funkciókkal. Nagyon hasznos.

Ott vannak továbba a 3D-s widgetek, komolyabb hasznok ugyan nincs, de szépek :D

Ezen kívül rengeted apró "eye candy", például az ablakváltási animációk és az újratervezett skin rendszer új skinekkel.

 

A ROM-ok

5 ROM-ot próbáltam ki amiből 2-t látok érdemesnek megemlíteni médpedig a Cool3D-t és a AceSMOD007-et illetve megemlítem, hogy miért maradt ki a másik 3.

Cool3D AceS v3

Pár hete kiszivárgott a HTC Desire HD-hoz való Android 2.3.5 ROM mely Sense 3.0-s. Annak ellenére, hogy DHD ROM-okat sikeresen portoltak Desire-re ez a ROM valahogy nehezére esik az öreg harcosnak. A ROM-hoz adott Deamon Controller segítségével 1113MHz-re állítottam a procit mert szükség volt rá a használhatóság érdekében.
A ROM-ról egyébként elmondható, hogy stabil és gyors, habár a játékokat nehezen viszi és a szükségszerű proci húzás miatt elé gyorsan megeszi az aksit.

A ROM apró hibája, hogy a 3D-s időjárás animáció nem működik rendesen vele.

A ROM kizárólag CM7r2 HBOOT-ra érhető el, de egy .zip segítségével vissza tdjuk Stock HBOOT-ossá varázsolni. Nem rpbóáltad, de elvileg CM7r2 HBOOT-al kicsit gyorsabb.

Link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1040121

AceSMod007-3D

Ezis DHD port és azt kell mondjam, hogy a problémák is hasonlóak vele. Ennek se elég csak 1113MHz habár kicsit több szaggatást prodkál a Cool3D-nél viszont cserében a játékok jobban mennek illetve az időjárás animációk. Van külön CM7r2 és Stock HBOOT-hoz való verziója.

Link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1223996

Amik kimaradtak

2 ROM (PyramidMOD007 és CrystalPyramid) azért maradtak ki mert a HTC Sensation portjai és ezek fele annyir sem megbízhatókat mint a DHD portok. A 3. ROM (Aurora) azért maradt ki ,mert majdnem teljes mása a Cool3D-nek és nem is működik olyan jól.

Végszó

Még nem érett meg a Sense 3.0 HTC Desire-re de pár hete még ennyire sem voltak használhatóak. Én őszintén hiszem, hogy rövid időn belül tökéletesek lesznek ezek a portok és mindenki nyugodt szívvel használhatja őket.

írta Darksmith

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása