A te telód köreid legegyedibbje?

FlashManiacs

[ROOT] Samsung Galaxy S III toolkit

2012. július 01. - cc2

Ma egy toolkitet fogunk nektek bemutatni, ami a Samsung jelenlegi zászlóshajójához, a Galaxy S III-hoz készült. Ezt a rootkitet mskip készítette és a segítségével többek között drivereket telepíthettek, biztonsági mentéseket kezelhettek, rootolhatjátok a telefonokat, újratehetitek a recovery-t instalálhattok alkalmazásokat.galaxys3.png

A program instalálása nagyon egyszerű, így nem is részletezném. Ha ezzel megvagyunk, akkor telepítenünk kell a drivereket. Ehhez csatlakoztassuk a készüléket a géphez és válasszuk ki a programon bellül az első opciót ("Install SGS3 Drivers on your PC").snapshot_toolkit.png

Az egyik legfontosabb funkciója az egyedi rom, kernel, radio feltelepítése a ClockWorkMod használatával. Ezt a következő képpen tudod megtenni.

  1. Csatlakoztassuk a telefonunkat egy USB kábel segítségével a géphez úgy, hogy a transfer mode MTP-re (Media Transfer Protocol) legyen állítva.
  2. Töltsük le és másold a fájlt a belső memóriába.
  3. A ClockWorkMod Recovery segítségével flasheljük fel a letöltött fájlokat. A Recovery módba való belépéshez bekapcsoláskor tartsd lenyomva a Home és a Hangerő felfele gombokat.
  4. Válasszuk ki az "Install zip from sdcard" opciót. (Navigálni a hangerőgombokkal és a home gombbal tudunk).
  5. Válasszuk ki, hogy külső, vagy belső memórián van a fájl tárolva.
  6. Válasszuk ki a fájlt.
  7. Amikor a telepítés befejeződött indítsuk újra az eszközt.

Ugyanezt megtehetjük az ODIN segítségével is, amiről itt olvashattok.

A toolkit letöltéséhez látogasd meg a szoftverközpontunkat.

sc.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.