A te telód köreid legegyedibbje?

FlashManiacs

FlashManiacs

[HTC Desire] Evervolv ICS Beta 0.18

2012. október 21. - Dark$mith

Képes egy ilyen öreg készülék Ice Cream Sandwich-et futtatni?

2012-10-18 17.40.30.png

A válasz igen és nem. Fizikailag alkalmas a készülék, hogy futattassa a ICS-t így ezt a ROM-ot is még hozzá elég szépen, de sajnos ez nem ilyen egyszerű.

Tudnivalók

A ROM kizárólag AROMA installerrel telepíthető így szükség van egy erre alkalmas Recovery-re. A ROM képes gyári és cm7r2 HBOOT-al futni.

Mire képes?

A ROM kivállóan fut a Desire hardverén. Stabil gyorsan fut smartassv2 CPU beállításokkal még az aksit is jól használja. Sajnos elég sok memóriára van szüksége a /data-n így nem sok alkalmazást telepíthetünk, ha nem használunk SD szkripteket amire az AROMA installer menüjéből van lehetőségünk. Az alkalmazások probléma mentesen futnak és a játékok is.

Mire nem?

Jeleleg egyetlen ICS ROM sem képes hardveresen gyorsított videót lejátszani így ez sem.
A különböző SD szkriptek nagyon lelassíthatják a készüléket illetve egyéb problémákat is okozhatnak mivel sajnos a HTC Desire hardvere már kissé kevés ahhoz, hogy az ICS-el és a kétszálas SD olvasással is meg tudjon kűzdeni. Egyes embereknek jól működik viszont sokaknak nem.

2012-10-18 19.46.10.png

Végszó

Ha ICS-t szeretnék ezzel a ROM-mal megteheted, de sajnos a memória bővítések könnyen problémásak lehetnek.

XDA Link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1355660

írta: Dark$mith

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása