A te telód köreid legegyedibbje?

FlashManiacs

FlashManiacs

[HTC Desire] Runnymede AIO 2.4

2011. december 05. - Dark$mith

Ez a ROM egy Sensation XL port Sesnse 3.5-el és 1-2 extrával.

Már egy ideje vannak Sense 3.5 ROM-ok amióta kiszivárgott a HTC Rhyme és a Sensation XL ROM dump-ja, de kb mostanra ért meg az egész arra, hogy használható legyen.

Mit is kapunk a Sense 3.5-től?

Új főképernyő kezelő

Új Zene és Fényképalbum alkalmazás

Továbbá új/felújított widgetek és animációk.

A ROM további extrákkal is kecsegtet mint például egy szép Ice Cream Sandwich ihlette Sense téma, egy egyedi App2SD metódus ami tükrözi a /data-t az /sdcard-ra és frodítva. Gyors, stabil és még a memória is sok lesz. Ezen kívül az RCMix3D ROM-okból kölcsönvették a speciális tweaks menüpontot rengeteg hasznos többnyire a Sense-et érintő beállításokkal/trükökkel.

A ROM-ról általában

Nem fogom azt mondani, hogy ez a leggyorsabb ROM amit láttam mert hazudnék. És akkor is hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem hajlamos néha belaggolni, de nem vészes. Használható és legfőképpen Sense 3.5.

Link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1315961&page=477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása