A te telód köreid legegyedibbje?

FlashManiacs

FlashManiacs

A gépház jelenti ...

2011. január 17. - Dark$mith

Mint azt láthatjátok, jelenleg egy WordPress blogmotorral dolgozunk, de hamarosan jön az új honlap (cc2-nek köszönhetően).

A WordPress pedig könnyű áldozata a spambotoknak amelyekkel találkoztunk is eleget a napokban. Szóval mostantól jön a CAPTCHA, de cserébe a regisztráció nélküli komment lehetősége.

De bizony még sok fontos újdonság fog napvilágot látni hamarosan a Flashmaniacs háza tájékán. Mik is ezek? (katt a továbbra!)

Az egyik, hogy a héten még 2 tesztet ki fogok dobni, a másik, hogy ez a két teszt már videót is fog tartalmazni?! Közvetlen a készülékről felvett videót a kijelzőről, ezzel a lehető legjobban vizualizálva a szöveges tartalmat, amit mellé írunk.
Sajnos jelenleg a technika amivel ezt fel vesszük nem ad lehetőséget 10 FPS-nál folyékonyabb felvételt, de szerintem a lényeg attól még fog látszani.

Hamarosan meg fog jelenni a “media test” videó az újonnan létrehozott youtube channelünkön, hogy láthassátok mire számíthattok mielőtt élesben bevetjük a megoldást.

Addig is subscribeoljatok a channelünkre ami a:
[link] https://www.youtube.com/TheFlashmaniacs

Remélem ezzel is növelhetjük a színvonalat, hogy nektek jobb legyen.

Hamarosan jelentkezünk!

EDIT: Íme a vágatlan, módosítatlan tesztvideó:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása