A te telód köreid legegyedibbje?

FlashManiacs

FlashManiacs

[ROOT] HTC One V All-In-One toolkit [Szoftverközpont]

2012. június 29. - cc2

Ha még új vagy az Android világában és van egy HTC One V készüléked, akkor a legmegfelelőbb választás a HTC One V All-In-One toolkit lehet számodra. Ezt az XDA-Developers egyik jólismert fejlesztője, hasoon2000 készítette. A program minden technologiai noob számára is egyszerűen kezelhető, átlátható lehet.

allinone_logo.jpg

Ezzel a programmal kinyithatod a készüléked bootloaderét, végrehajthatsz parancsokat, visszaállítasokat vegezhetsz es nem utolsó sorban root jogosultságot szerezhetsz.

Ne feledkezzetek meg arról, hogy minden root-tal kapcsolatos dolog a garancia megvonásával járhat.

Előkészületek

  • Töltsük le a szükséges fájlokat a szoftverközpontból.(Link a bekezdés végén.)
  • Töltsük minnél jobban fel a a telefonunkat.
  • Ha biztosra akarsz menni, akkor csinálj egy biztonsági mentést az adataidról a MyBackup, vagy a Titanium Backup programok valamelyikével.

sc.png

A program instalálása nagyon egyszerű. A fejlesztő azt ajánlja, hogy a fájlokat közvetlenül a C:\ meghajtóra tömörítsük ki.

allinone_toolkit.jpg

HTC One V bootloader feloldása

  1. Futtasd a HTC One V toolkit-et
  2. Először telepítenünk kell a drivereket, ezért valasszuk ki az "install HTC Drivers" opciot az első panelon és kattintsunk a GO-ra.
  3. Most regisztrálnunk kell, majd be kell jelentkeznünk a HTC fejlesztői weboldalára. Válasszuk ki a "Register at HTCDev" opciót és kattintsunk a GO-ra.
  4. Csatlakoztassuk a telefonunkat a számítógéphez egy USB kábel segítségével és válasszuk ki a "Get Token ID"-t, majd kattintsunk a GO-ra. Most ki fogja adni a telefonunk Token ID-jét, amit ki kell másolnunk.
  5. Válasszuk ki a "Submit Token ID" opciót és adjuk meg az imént kimásolt Token ID-t. Miután elküldtük a Token ID-t, kapni fogunk egy emailt, ami tartalmazni fog egy "Unlock_Code.bin" fájlt. Töltsük le és mentsük a toolkit "Data" mappájába.
  6. Válasszuk ki az "Unlock Bootloader" opciót és kattintsunk a GO-ra.

Miután feloldottuk a készülékünk bootloaderét, egyaránt képesek leszunk telepíteni hivatalos és nem hivatalos romokat. Ehhez kövessük az alábbi lépéseket.

  1. Csatlakoztassuk a telefonunkat a számítógéphez egy USB kábel segítségével és futtassuk a toolkit-et.
  2. A Recovery résznél válasszuk ki a telepíteni kívánt recovery-t (ClockWorkMod = custom, Stock = alapértelmezett) és kattintsunk a "Flash Recovery" gombra.

Ha meg szeretnénk tartani a root jogosultságunkat, akkor kövessük a következő lépéseket.

  1. Csatlakoztassuk a telefont a géphez egy USB kábel segítségével.
  2. Indítsuk el a toolkit-et.
  3. A command panelen válasszuk ki a "Boot into Recovery"-t és kattintsunk a "Do Command" gombra. Most Recovery modba újra fog indulni a készülékünk.
  4. Itt válasszuk ki a "Perm Root" opciót és kattintsunk a Run-ra.

Ha minden igaz most a telefonunk baromi egyszerű módon rootolva lett, meg ilyenek.

süti beállítások módosítása