A te telód köreid legegyedibbje?

FlashManiacs

FlashManiacs

HTC Sense UI

2011. március 14. - cc2

Egyedi kinézet

Hét oldallal rendelkező, egyedi kinézetű homescreen, sok egyedi widget-tel és widget elhelyezés segítővel ellátva (melyek más launcherekkel nem működnek, lásd lejjebb) illetve a "Leap view" funkcióval.

A képernyő tetejét található  Status (vagy Notification) Bar sötét, színátmenetes hátteret kapott, valamint egyedi ikonokat kapott több alapértelmezett (stock) program is az App Drawer-ben.

Biztosan hallottatok már a HTC híres billentyűzetéről, ami történetesen ezekben a bizonyos Sense romokban található meg (képek lejjebb). A billentyűzet sokkal precízebb illetve bizonyos karakterek (pl.: ékezetes betűk) gyorsabban és könnyebben elérhetőek rajta.

HomeScreen Leap View

 

Egyedi alkalmazások

Friend Stream Weather
Camera Átalakított home screen
Gallery Átalakított browser
Calculator Peep (twitter)
Calendar Footprints
Desk Clock Stocks
Contacts Album
Music Mail

 

Egyedi lehetőségek

Lehetőségünk van Linkelni, azaz összekötni a kontaktjainkat, így nem kell külön-külön megjelenniük a Google Accountunkban, a Skype-unkban, a Facebook-unkban és a Twitter-ünkben található ismerőseinknek. Ez talán a leghasznosabb újítás benne.

A szociális oldalak integrálásában nagyon erős a Sense a fent említett linkelési funkció kívül elérhető a Friend Stream ami a Facebook-unkat és a Twitter-ünket ad egy kényelmesen kezelhető felületet, melyen akár egyszerre is frissíthetjük állapotainkat. 

Egyedi Billentyűzet
Linkelés

 

Egyedi widgetek

Bookmarks Navigate
Calculator News
Calendar People
Clocks Photo Album
FM Radio Frame
Footprints Pictures
Friend Stream Search Anywehere
HTC Likes Settings
Mail Sync All
Messages Stocks
Music Peep (Twitter Widget)
My Shelf Weather

 

Frissítések

1.0: Az első verzió, amit a Hero-ban és a Legend-ben taláhattuk meg. Elég kezdetleges formátumú. Kevesebb szín a fent említett elhelyezés segítést még nem is tudja.

1.5: Ezt a verziót a Desire-ben és a Wildfire-ben láthatjuk. Megjelent a 800x480-as képernyőfelbontás támogatása, illetve a korábbi verziókhoz képest megjelent még pár alkalmazás is (pl. a Teeter).

2.0: Jelenleg a Desire HD és a Desire Z futtatja ezt a verziót. Új personalize menü, skinek és új alkalmazások: HTC Likes, HTC Hub, Locations. A notification bar kapott egy kis sávot ahol a legutoljára használt alkalmazások között könnyedén váltogathatunk. Ezen kívül a böngésző design-ja kicsit fel lett újítva és kapott gyors ablakváltás funkciót.

 

2.1: Jelenleg a Desire S, Incredible S és a Wildfire S futtatja. A Notification Bar-on most már kapcsolók is vannak. Kategorizálható az App Drawer (alkalmazás lista) és új ikonokat is kaptunk.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása