A te telód köreid legegyedibbje?

FlashManiacs

FlashManiacs

[HTC Desire] SuperVillain 1.0 VS. SuperVillain HD 0.2.0

2011. január 17. - Dark$mith

Egy újabb ROM “testvérpárt” szeretnék bemutatni amelyek a Villain ROM családba tartoznak.

A SuperVillain család hasonló filozófiát követ mint az Oxygen, miszerint csupaszítsunk le egy ROM-ot, hogy gyors és stabil legyen. Sikerült? Nézzük meg.

Először vegyük a SuperVillain-t. A ROM alapvetőel a 2.14-es HTC Desire ROM-on alapul, melyből ki lett törölve a Sense Launcher és a Sense szinkronizációs megoldását “lelassították”. Ezekkel a módosításokkal elérve azt, hogy a ROM eszméletlen gyors.

Nyílt titok volt, hogy a Sense bizonyos megoldásai eléggé leterhelik a készüléket, nos ezek távozásával a készülék használatóság megsokszorozódott. Nem voltam képes arra, hogy “kilendítsem az egyensúlyából” pedig az AlexV-t is ki tudtam akasztani hiába dicsértem meg a stabilitásáért.

Mit tud a ROM?

  • A Sense Launcher helyett megkapjuk a LaucherPRO ingyenes változatát.

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy a LauncherPRO hibaüzenet küld miszerint régi verzió van a készüléken. Ettől nem kell megijedni csak le kell tölteni az újabb verziót a honlapról amit behoz.

  • App2SD+ támogatás
  • Egyedi hátterek
  • Egyedi betűtípus

SuperVillain HD

Nos ez majdnem ugyanaz mint a SuperVillain annyi a különbség, hogy ez a Desire HD ROM-on alapul. Ez azért jó mert van benne magyar, illetve ott vannak a DHD extrái.

Mi van még?

Az egyedi betűtípust leszámítva minden ami a SuperVillain-ban illetve nem csak a LauncherPRO hanem a Zeam Launcher is fel van telepítve

Mit vesztünk el?

Sajnos ilyen is van. Amiket elveszítünk azok a Launcher-t, a Sense-es Widget-eket és a Personalize menü mind a két ROM esetében. Ez igazából a HD ROM esetében problémás hiszen így elveszítjük a témákat.

Végszó

Nagyon jó, nagyon gyors, nagyon meg vagyok vele elégedve. Akinek nem hiányzanak a fent említettek azoknak nagyon ajánlom

Pro

  • Nagyon jó
  • Nagyon gyors
  • Nagyon stabil
  • Nagyon jó kernele van (nincs benne Overclock)

Contra

  • Nincsenek Sense widgetek
  • A HD ROM-ban nincsenek skinek, illetve még nincs benne a Kamera patch

Értékelés: 9.6/10

Adatok:

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása