A te telód köreid legegyedibbje?

FlashManiacs

FlashManiacs

TAW 2.0 - Ott voltunk.

2011. január 28. - Dark$mith

Jöttünk, láttunk, megírjuk. Mi volt, mi lesz? Ezkere adunk most választ.

Először is szeretném megköszönni az Androidportal.hu-soknak, hogy segítettek bejutni a regisztrációs problémánk ellenére.

A rendezvény a Merlin színházban lett megrendezve a Deák Ferenc tér közelében.

A harcok árán bejutva kaptunk néhány ajándékot. (Külön kiemelném a kicsit egyértelmű lógóval ellátott sapkát).

De nem az ajándékokért mentünk hanem, hogy minél többet megtudjunk mit várhatunk kis hazánkban Androidos téren.

Első utunk az LG standhoz vezetett ahol megtudtuk, hogy nemsokára kapható lesz itthon is az LG Optimus 2X  (tavasszal) és Optimus Black (még nem tudni pontosan) melyben egy új technológia a Nova Display fog debütálni amely egy IPS LCD alapú technológia mey szebb szineket fog produkálni és fényesebb lesz kisebb aksi igénnyel. Még megtudtuk az Optimus Black-ről, hogy az újabb generációs Snapdargon (mint a DHD-ban) fogja hajtani, 9,4mm vastag lesz és 109g-mot fog nyomni ezen kívül az Optimus 2X-hez hasonlóan egy 1500mAh-s aksit kap.

Ezek után jött az Xperia stand-ja, ahol további meglepetések vártak minket. Kézbe vehettünk egy X10-est egy X8-ast és egy X10 mini-t. Ezen kívül megtudtuk, hogy itthon az Xperia Arc (X12) és az Xperia Play egy darabig még nem jön be Magyarországra (de be fog). És amin meglepődtünk: A hivatalos bejelentés ellenére LESZ 2.2 és 2.3 a X10-re (Mini-re Mini Pro-ra nem) a késés oka pedig, hogy gondok vannak a Multi-Touch-al ami a 2.2 alapkövetelménye.

Megnéztünk egy előadást az AppInventor-ról ami igazából nekünk nem mondott újat de láttuk az érdeklődő arcokat.

Utolsó utunk az Androidportal.hu-s srácokhoz vezetett akik megmutatták éppen náluk levő tesztkészülékeiket illetve felajánlották segítségüket az oldalunkkal kapcsolatban.

Természetes itt sem maradhatott ki a jó öreg ROM telepítősdni. Pár embert meginterviewoltunk a készülékükről és a root-ról elég vegyes választ kapva. Ahol tudtunk természetesen segítettünk.

Mi nagyon jól éreztük magunkat és ha ki tudunk jutni a következő Workshop-ra mindenképp tudósítunk.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása