A te telód köreid legegyedibbje?

FlashManiacs

FlashManiacs

[HTC Desire] OpenDesire 4.0.0.36

2011. január 20. - Dark$mith

Most egy olyan rom kerül a terítékre amiről sokat nem lehet mondani, de mindenképp említésre méltó. Egy vanillia, avagy teljesen tiszta Froyo ROM.

Mit is jelent, hogy vanillia?

A vanillia ROM-ok teljesen tiszták, mentesek a gyártók különböző siknjei és módosításaitól, ilyen romokat láthatunk a Nexus One-on.

Mit is tud ez a ROM?

Ez a ROM egy AOSP-ról épített ROM tehát teljesen az alap Google forrásból indul és nem is tartalmaz sok említésre méltó extrát. Annak ellenére, hogy AOSP ROM a GApps csomagot (Market, GMail, stb.) tartalmazza.

Mik ezek az extrák?

A gyári launcher mellé még megkpjuk a LauncherPRO-t és az ADW Launcher-t.

Mivel az AOSP ROM-ok nem rendelkeznek FM rádió funkcióval ez a ROM megkapta MIUI rádióját, ami fúrcsa módon igényli, hogy be legyen kapcsolva Bluetooth a működéshez.

 

A ROM több helyen is használ megoldásokat a Cyanogen-ből így tartalmazza a Cyanogen Settings-et és egy a Cyanogen-ről “koppintott” OTA jellegű frissítő alkalmazást is kapott.

Végezetűl ez nem 2.2-es Froyo hanem 2.2.1-es.

 

Végszó

Ez a ROM azoknak való akik (mint én) csak a Sense-en lógtak és kíváncsiak arra, hogy még milyen az a vanillia ROM.

Pro

  • Vanillia

Contra

  • Lehetne benne GPU+ ha már OverClock van.

Értékelés: 8.2/10

Adatok

U.I: Tudom, hogy nincs videó a következőnek már lesz ami a… Azt hitted mi?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása